Leerlingenraad van de Oanset

Wij zijn Ryan, Sander, Silke, Geart, Marieke, Silke, Birte en Weit van de leerlingenraad op de Oanset. Wij zijn gekozen om mee te denken over dingen die op en rond de school spelen. We hebben regelmatig overleg met onze directeur, meester Nico. Wij proberen met de leerlingenraad zo veel mogelijk wensen te vervullen van de andere kinderen van deze school.

Onze allereerste actie was om ervoor te zorgen dat er goede luchtverfrissers in de wc hingen. Dat is inmiddels geregeld. Het is een feestje om op de wc te zitten.

We hebben de afgelopen tijd ook mee mogen denken over de invulling van de beweeg en beleeftuin en de acties die we als school organiseren om geld op te halen voor de beweeg en beleeftuin. Binnenkort gaan we een sponsorloop houden, dat is één van de ideëen. Dat is gezond en we halen ook meteen geld op.